dimarts, 27 d’octubre del 2015

La gallina que piula ("Personatges" curiosos III)

Entre les notícies curioses que he sentit els darrers dies, n’hi ha un parell que se n’emporten la palma. Una és la d’una noia britànica que s’ha aficionat a menjar fregalls i l’altra és la d’una gallina que piula a Twitter.
De la noia que menja fregalls, l’Emma, no en faré mofa, ja que em sembla que, malgrat la fama que li ha donat aquest costum, ha arribat a aquesta addicció gràcies a un trastorn que pateix. Per tant, poca broma.
Deixarem de banda les cuines britàniques i anem a un galliner australià. Allà hi trobarem la Betty, una gallina que ha estat designada pel restaurant Chicken Treat com a  comunity manager, és a dir la responsable d’administrar la comunitat online que la marca té a Internet. Es veu que aquest càrrec l’ocupa a mitges amb un partner humà que és el que ha tingut la idea de posar un teclat al galliner per tal que la bèstia -la gallina- s’hi passegi pel damunt i escrigui piulades. El comunity manager humà és l’encarregat d’afegir el hashtag #chickentweet al final de les piulades de la gallina.


La Betty a la seva oficina
La pobra bèstia, que no sap de lletra, es veu que de moment escriu tuits il·legibles. Ara bé, quan l’atzar faci que la Betty escrigui una paraula de més de cinc caràcters i que sigui entenedora, formarà part del llibre Ginness.
El compte que administra la Betty, des del dia 7 d’octubre, @ChickenTreat, té uns 30.000 seguidors i els vídeos que s’han publicat han esdevingut virals a YouTube i tenen més de 80.000 reproduccions.
Sembla que les condicions laborals de la gallina són prou bones: viu en un galliner prou ampli i al vespre li treuen el teclat perquè gaudeixi d’un bon descans nocturn. Ara bé, treballar per una restaurant on se serveix carn de la mateixa espècie, no ha de fer gaire gràcia. A veure si es revolta i acaba fent seu el cant de la Gallineta: la gallina ha dit que no, visca la revolució!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari...