dilluns, 11 de setembre del 2017

11S2017 (des del Tram 0)

Una altra "diada", un altre onze de setembre; el d'enguany amb nom propi: "la diada del SÍ". Quan falten 20 dies per l'1 d'octubre, la data prevista per al Referèndum ho hem tornat a fer. Els catalans hem tornat a sortir al carrer a reivindicar el nostre dret, el dret a votar per escollir com volem que sigui el nostre futur; el futur del nostre país.

Els darrers dies han estat d'una activitat frenètica al Parlament on hem pogut veure actituds deplorables... Però, tot i que no vull negar-ho, ara no en vull parlar, d'això.

Un any més vull deixar constància del nostre tarannà pacífic, alegre i combatiu. Hem tornat a sortir al carrer i ho hem fet multitudinàriament. Hem sortit tots els que hem volgut. I hem sigut molts. Això és important, és clar! Però més que el quant, m'agrada parlar del com. Hem sortit amb il·lusió, alegria, actitud positiva, civisme, organitzats, disciplinats... Hem tornat a ser un exemple. Un model. Hem estat altra vegada el centre d'atenció. El món ens ha mirat i ben segur que els hem enlluernat. Perquè la nostra manera de reivindicar els nostres drets, ben segur que enlluerna.

11S 2017 des del Tram 0
Enguany m'ho he mirat des del sofà de casa. I sí, com molts altres manifestants, jo també m'he posat la samarreta abans d'hora, tot i que jo ja ho havia entès quan me l'havia de posar.

Perquè no hi ha res més democràtic que posar les urnes, des del Tram 0, només em queda cridar: Volem votar!

Visca Catalunya Lliure!

PD: Enguany no tinc fotografies del carrer, per això en penjo algunes dels altres anys.

10J 2010

9J 2011

11S 2012 "Marxa"

11S 2013 "Via Catalana"

11S 201"Via Catalana"

11S 2014 "V"

11S 2014 "V"

11S 2015 "Via Lliure"

11S 2016 " A punt"



Nota: El Tram 0 és el que s'habilita perquè es puguin inscriure a la diada les persones que no hi poden assistir.

Recull d'informaciona publicades:
Nació Digital

3 comentaris:

  1. Jo em volia apuntar a un tram de veritat però tots estaven plens i no et deixava enlloc :(

    ResponElimina
  2. Visca!
    Bon escrit i bones fotos! ��

    ResponElimina

Deixa el teu comentari...